9.1 10 917

Veilig betalen & Betaalmethodes

Ook bij Multiboxers.nl betaal je natuurlijk veilig!

Onze betalingen verlopen via de beveiligde servers van Mollie B.V. of PayPal (afhankelijk van je geselecteerde betalingsmethode).

Via Mollie kan je direct veilig betalen via:

  • iDeal (alle grote Nederlandse banken)
  • Mister Cash (populair in België)
Veilig betalen met iDeal

Via PayPal kan je direct veilig betalen via:

  • Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro, KBC)
  • Bankoverschrijving / Automatische incasso (mits je reeds een account hebt)
Veilig betalen met PayPal

Via Billink hoef je pas achteraf te betalen (zie meer uitleg verderop):

  • Betaling via factuur / iDEAL achteraf
Achteraf betalen met Billink

Let bij betalen altijd goed op de juiste URL en het beveiligingscertificaat!

Hoe werkt achteraf betalen via Billink?

Bij Billink - achter betalen is het noodzakelijk een aantal extra gegevens op te geven (geslacht, geboortedatum en telefoonnummer). Deze gegevens sturen we op het moment van bestellen door naar Billink. Deze voert via hun algoritmes een controle uit en bepaald aan de hand daarvan of ze de bestelling accepteren of niet. Mochten ze het niet accepteren, dan kan je gebruikmaken van de onze andere betaalmethodes. Na plaatsing van de bestelling krijg je binnen 3 dagen een factuur welke je met iDEAL kan betalen. Let goed op dat je de factuur op tijd betaald anders kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden (zie onderaan de Algemene Voorwaarden).

Let op: bij plaatsing van je bestelling via Billink verkopen wij de factuur aan Billink. Daarmee zijn wij feitelijk geen partij meer bij problemen bij betaling van de factuur en kan je uitsluitend nog bij Billink terecht. Voor vragen over je bestelling, klachten over producten etc. kan je uiteraard wel nog bij ons terecht.