Voordelig boxershorts kopen
Voor 22u besteld = morgen in huis*
Gratis ruilen / retourneren*
Een 9.1 na 1901 klantreviews
9.1 10 1901

Multiboxers.nl

Onder de naam Bytes Underwear hebben we onze eerste webshop begin 2015 opgericht met een enthousiast team van ontwikkelaars en medewerkers die het uitermate interessant vonden een leuke en goedlopende webshop op te zetten. De webshop bestond uit een klein aanbod van heren boxershorts, welke we naarmate het beter ging lopen steeds verder hebben uitgebreidt met nieuwe merken, een groter assortiment en ook dames- en jongens (boxer)shorts.

In mei 2016 zijn we verder gegaan onder de naam Multiboxers.nl en hebben de standaard webshop software verruilt voor ons geheel eigen systeem. Daardoor konden we efficiënter te werk gaan, verder met uitbreiden en onze producten betaalbaar houden.

Inmiddels hebben we meerdere (sub)webshops (waaronder Boxergemak.nl), een sterk gevarieerd aanbod en bieden we ook meer aan dan alleen ondermode. Daarnaast werken we sind juni 2017 samen met een logistiek centrum waardoor we onze producten nog sneller bij de klant aan huis kunnen laten bezorgen.

Bytes Web Development B.V.

Vanuit Bytes Web Development B.V., waar Multiboxers.nl onderdeel van is, hebben we ons de afgelopen jaren met name gericht op het technisch realiseren en ondersteunen van onze klanten bij hun webshops. Vanuit hier is het idee gegroeid om zelf een webshop te beginnen, om zo te ervaren hoe het nou werkelijk is. Niet alleen hoopten wij zo onze service aan klanten te verbeteren en processen te versnellen, maar ook alle stappen voor hun uit te denken en eventuele problemen voor te zijn. Inmiddels zijn onze webshops echter uitgegroeid tot onze hoofdactiviteit en concentreren wij ons hier sinds 2018 volledig op.

Over ons
0Winkelwagen